Om meg

 

 

Hei! Jeg er Modini. Velkommen til Simply Green.

 

Her vil du først og femst finne oppskrifter på enkel, ren og naturlig mat. I hovedsak vegetarmat, men med mulige innslag av vilt, fisk og kylling. Jeg velger økologisk og lokalt så mye som mulig, og er mer og mer opptatt av å følge sesongene i matveien. Jeg er generelt i opprør mot dagens matindustri - det opprører meg å se hva vi mennesker betaler for noe man ikke engang kan kalle mat - og da mener jeg ikke bare i form av penger, men helse først og fremst.

 

Men jeg bruker ikke mye tid på å fokusere negativit på dette - for meg er det bare helt opplagt og innlysende. Og jeg bruker derfor tid og energi på å få tak i skikkelig mat. Pga av den dårlige tilstanden til dyr generelt har jeg de siste årene begynt å spise mer vegetarmat, men jeg liker både kjøtt og fisk og spiser det gjerne når det er av god kvalitet. Jeg føler meg på mange måter som en nymotens-jeger. I gamle dager måtte de bruke mye tid og energi på å finne mat for å overleve - i mitt syn er det ikke noe annerledes idag - skal man spise næringsrik mat - må man bli en "jeger" igjen. Og slutte å være naiv og tro at alt man blir tilbudt og servert er til ens beste.

 

På bildet over ser du meg i urtebedet på et vakkert sted som heter Dharma Mountain i Valdres. Jeg har "lekt" meg der som kokk i mange år, på diverse grupper og retreater. Dharma Mountain er et meditasjonssenter og arrangerer flere forskjellige typer kurs og meditasjonsretreater - kan absolutt anbefales om du enten ønsker å delta på en gruppe eller bare komme for en helg og leie en hytte og nyte naturen rundt.

 

Velkommen til å ta en titt på det jeg deler...

 

Modini